HomeProgramma's

Voor individu, team en organisatie

'Wings to Perform' heeft op individueel-, team- en organisatieniveau diensten en programma's. Deze modulaire- groeps- en in-company programma's hebben als basis 'Change en Leadership', zowel op persoonlijk als corporate niveau. Speciale informatie over persoonlijke ontwikkeling i.c.m. Zorg treft u onder WTP PZO aan. Daarin laten wij zien innovatief maar vooral pragmatisch naar oplossingen te kijken, die niet alleen goed zijn voor het individu, maar vooral het bedrijf veel (financiële) voordelen bieden. Als Change Leadership specialist bieden wij naast losse modules, ook een internationaal certificeringsprogramma aan via de Tantum Group.


Modulair Programma aanbod

Online Vitaliteit vragenlijst

       

verwerking plus rapport € 50,-

Online query 'Hoe beslis jij'?

Online query 'Invloed van jouw werk'     

 

verwerking plus rapport € 50,-

verwerking plus rapport € 50,-

Hart Ritme Variabiliteit Meting

 

afname plus uitleg € 90,-

Activerende werkvormen 

 

Losse inschrijving of In-company

De dag begint met Slaap 

 

€ 110,- per persoon, vanaf 8 personen 


Groeps- & In-Company Programma aanbod

Cool Down, Enjoy & Grow

Leren omgaan met veranderen en daarbij goed herstellen

Bewust Moedig 

Veranderen vraagt inzicht en moed 

Wings Team Training

Beweging is groei, activerende werkvormen ervaren en teambuilding realiseren

Kwetsbaarheid & daadkracht 

Voor mannelijke managers die hun gevoelens krachtiger willen inzetten

Resultaatgerichte Menskunde

Het is jouw Agenda 

verbindt organisatie doelstellingen aan capaciteiten en behoeften van mensen

Jezelf managen in de tijd die je hebt


Your Wingmen

De professionals binnen 'Wings to Perform' zijn specialisten op verscheidene vakgebieden rond Vitaliteit, Arbeid en Change Performance Management. Naar aanleiding van uw vraag zal worden bekeken welke van onze trainers het beste bij uw vraag past.


Strategische Consultancy

Onze 'Wingmen' zijn tevens inzetbaar als Performance Manager of strategisch Consultant. Van Boardroom counseling, pragmatisch management consultant of voor personal coaching, u kunt bij ons terecht.SPECIALE WINTERACTIE
 is samenwerking met Sport-Vision

Het idee dagelijks te moeten presteren, daarbij open te staan voor veranderingen en toch nog te kunnen genieten, is een kunst op zich. Ingrediënten uit de topsport om de passie van een ondernemer of leidinggevende op een juiste manier te voeden, gaan over Trainen, onder druk presteren en vooral goed herstellen. Wij bieden de ondernemer direct toepasbare kennis en vaardigheden om zijn persoonlijke en organisatie doelstellingen niet uit het oog te verliezen.

Vanuit de Passie voor ons vak, nemen wij op een ontspannende manier mee in de mogelijkheden om uzelf en de organisatie te versterken, daarbij energiek te blijven, te genieten en resultaten voor nu en in de toekomst duurzaam in de organisatie te integreren. Een programma vol beweging, afwisseling en inspirerende omgeving! Bel voor meer informatie met Arco van Veen via 06 51579638


  'If it doesn't Challenge you, it won't Change you'


  

Go to top