HomeWingmen

Wings to Perform Partners 'Your Wingmen'

Arco van Veen, De Vitaliteit Fabriek, Leadership Academy Europe & Partner

Arco van Veen heeft zich vanuit de sport en een commerciële achtergrond ontwikkeld tot een pragmatisch organisatie ontwikkelaar en trainer. Zijn grote kracht ligt tevens in het creatief toepassen van mogelijkheden door verschillende specialisten bij elkaar te brengen en deze als team te laten renderen voor bedrijven en instanties. De Awareness & Change Performance Modellen komen in combinatie met de verschillende programma's op de gebieden Arbeid, Vitaliteit & Change optimaal tot hun recht en creëren een meerwaarde voor elke organisatie.


Monique Hampsink, Huis voor Beweging & Programma Partner

Vele jaren heb ik binnen NISB verschillende beweeginterventies ontwikkeld en geïmplementeerd. Nu een groot aantal interventies zijn overgenomen door Huis voor Beweging zet ik, naast mijn werk bij NISB, mijn kennis en expertise in om de interventies over te dragen en verder te ontwikkelen. Met name de 'train de trainer' trajecten draag ik een warm hart toe. Ik vind het inspirerend om mensen door middel van bewegen op te leiden, te trainen of te coachen. Het bedenken en toepassen van interactieve werkvormen en professionals daarin op te leiden is wat ik met passie doe. Het schrijven van het boek ‘Beweging in je brein’ is hiervan een voorbeeld. 


Oscar Van Tol, Evolution Logique & Programma Partner

Als gepassioneerd trainer werk ik op het gebied van leiderschap en het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties.

Leiderschap is een vak en niet iets dat je er zomaar even bij doet. Je hebt te maken met voorkeursgedrag. Als je je eigen voorkeursgedrag (her)kent, dan besef je dat jij als leider ook met het voorkeursgedrag van anderen te maken hebt. Iedereen kent wel een directeur die een vergadering instapt met een besluit dat hij al heeft genomen en pro forma doet of daar nog over gepraat kan worden. Die manier van leidinggeven werkt dus niet. Daarentegen zullen medewerkers die zich echt gewaardeerd en gehoord voelen, moeiteloos een stap extra zetten voor hun leidinggevende.


Henk Jan Zwolle, My Perfect Coach, Wattbike & Programma Partner

"Als jonge sporter ben ik al vroeg in aanraking gekomen met inspanningstesten en het monitoren van presteren. De waarde van objectieve maten voor presteren is mij al vroeg duidelijk geworden. Tijdens mijn topsportloopbaan ben ik deze ervaringen verder gaan verrijken met kennis van de opleiding bewegingswetenschappen waar ik als inspanningsfysioloog ben afgestudeerd. Mijn motto is: “Gezonde mensen beter maken”. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op het meten van stress bij mensen. In samenwerking met TNO heeft dat geleid tot een zeer handzame App die een gevalideerde maat voor stress kan produceren. Meten is zinloos als je er niets mee doet, met ons coachingsplatform kunnen we mensen leren omgaan met stress zodat je er juist sterker van wordt."


Dinga van Driel, Drielink Coaching & Programma Partner

Dinga (1960) heeft ruim 25 jaar ervaring in zowel marketing, sales als coaching en training. De combinatie van commerciële achtergrond, coachende grondhouding, professionele (gecertificeerde) coaching, training en ervaring in verschillende branches maakt dat Dinga breed inzetbaar is. Dinga werkt met verschillende modellen en technieken en assessments. Dit maakt de resultaten meetbaar zowel voor individuele als teambegeleiding. Opdrachtgevers zetten Drielink Coaching in omdat er vlot en resultaatgericht gewerkt wordt. No nonsens houding en krachtige methodieken maken een succesvolle match met het team en/of medewerker. Daarnaast is Dinga erg enthousiast en creëert ze snel veiligheid. Een leven lang leren typeert Dinga. Stilstand is achteruitgang. Ontwikkelen is een basisvoorwaarde om te veranderen. Haar passie is om organisaties, teams en individuen te begeleiden in verandertrajecten op een manier die past bij hen past.


Raymond Bekker, Chem Group, Chem Consult & Partner

“Mijn interesse in veiligheid heeft vooral een psychologische achtergrond: waarom handelen mensen op een bepaalde manier? En hoe kun je dat gedrag beïnvloeden? Vanuit mijn baan als plantmanager bij DuPont heb ik ontdekt hoe organisaties op het hoogste veiligheidsniveau kunnen opereren. Dat vertaal ik graag vanuit mijn aanvullende kennis van de psychologie naar de mens op de werkvloer. Hoe maak je de systemen werkbaar, onder andere door het incalculeren van fouten? Ik leid graag sessies over dit onderwerp, voor 10 of 1000 man. Metaforen werken het beste om de situaties te visualiseren.


Yrsa Wagemaker, Huis Voor Beweging & Programma Partner

Na te hebben gewerkt als skilerares, turntrainer, ouder-en-kind gymjuf en inval-vakleerkracht kwam ik terecht bij BRES (Beweging, Recreatie En Spel). Daar is mijn omschakeling van prestatiesporter naar samen sporten, speels sporten & recreatief bewegen eigenlijk echt begonnen. Ook daar ben ik begonnen anderen op te leiden. Na het opgaan van BRES in NISB heb ik ruim 15 jaar bij NISB gewerkt in veel verschillende projecten, processen en campagnes. Ik heb veel trainingen mogen geven en veel nieuwe trainingen en producten kunnen ontwikkelen. Na het volgen van de post-HBO opleiding ‘Trainen en coachen met hart en ziel’ ben ik ook gaan coachen en trainen op het persoonlijke vlak. Nu voer ik beide (en meer) uit binnen Huis voor Beweging. Een geweldig mooie uitdaging waaraan ik elke dag met passie en enthousiasme werk.


Victor Woesthuis, Byse & Programma Partner

In voorgaande jaren waren binnen de commerciële activiteiten van veel bedrijven de rollen duidelijk. Buiten- en binnendienst, Sales en Marketing, In- en Outbound om maar eens een paar termen te noemen die gebruikt worden om activiteiten aan te duiden die klant gerelateerd zijn. Business to Business; Business to Consumer, u kent de termen wel vanuit de marketing of wellicht zelfs de management vergaderingen. In het huidige “twee punt nul” tijdperk van commerciële activiteiten is het juist de vereniging van voornoemde rollen die richting geven aan uw commerciële strategie. Om voor uw bedrijf hieraan richting te geven heeft Byse een methode ontwikkeld die u / uw bedrijf optimaal inzicht geven in de profielen en het werkveld van uw medewerkers.


Fokko Ketel, Programma Partner

Fokko besloot om mee te werken aan de ontwikkeling van de Core Management Trainingen vanuit een behoefte om meer fundamentele en inspirerende trainingen te geven. Als Core-partner coacht en faciliteert hij diverse managementteams van Philips, Onderwijs (Winkler Prins Veendam), OM Breda en en MT strafrecht Paleis van Justitie Arnhem. Hij is Heartmath grouptrainer en de programma integratie met het Awareness Performance Management van Wings to Perform is een unieke match voor deelnemers. Fokko is een uitstekend verteller en weet met liefde en zorg je hart te raken. 

 Training i.s.m. Huis voor Beweging bij Min. SZW

 Powernap als start bij Training CTS Tata Steel

Energie delen 'Brandweer Tata Steel'

Maastricht Universiteit 'Het is jouw Agenda' i.s.m. Huis voor beweging

Go to top