HomeChange

Change Visie

 

De basis, het Awareness en Change Performance Model

Het CPM model maakt inzichtelijk op welke onderdelen wij via Performance Management met u aan de slag gaan. Daarbij komen personal en corporate leadership bij elkaar, is de inhoud hierop afgestemd en zijn er verschillende workshops & trainingen met actieve werkvormen. Het eerder omschreven Awareness Performance Model dient als vertrekpunt, om samen met u de juiste keuze te maken en tot een goede aanpak te komen.

 

 

Onze Wingmen...Performance en Visie komen samen

Een groot aantal van onze Change professionals is inzetbaar op meerder  aspecten binnen de programma's 'Wings to Perform'. De één heeft meer met het lichamelijke aspect, de ander meer met de emotionele ontwikkelingen van mensen. Het totaal van de programma's gaat immers over onze holistische visie op de performance van Mens en Organisatie. Daarbij staan Change Performance, Arbeid & Vitaliteit centraal en kunnen wij organisaties ondersteunen op alle niveaus. Naar aanleiding van uw vraag, zal intern de juiste specialist bij een nadere kennismaking voorgesteld worden.  


Awareness Performance Management


Om u het inzicht te verschaffen en samen goed uw wens voor een gerichte training of aanpak tot verandering te kunnen definiëren, is het hiernaast beschreven model de inhoudelijke kant van het Awareness Performance Model. Welk aspect een rol speelt in de organisatie, zal hiermee snel inzichtelijk worden. De specifieke onderdelen die op personal leadership niveau een rol spelen, tonen wij u hieronder.

 

 

 


De Performance Management Line

Om te komen tot een gedegen aanpak vanuit Mens- & Organisatieontwikkeling, laten wij u hier de onderdelen zien binnen de Performance Management Line.

Of het een persoonlijk ontwikkeltraject is of een organisatieonderdeel, u kunt altijd zien welke onderdelen voor of na een van deze trajecten impact hebben op datgene wat u wilt bereiken.

Het effect van een training of opleiding die we als organisatie verwachten, is immers voor de lange duur bedoeld. Om niet alleen een éénmalig kunstje in te kopen, is aan het werken met 'Wings to Perform' een blijvende kennisontwikkeling gekoppeld.


Programma keuze

Samen met onze specialisten en dito partners, die allen complementair zijn binnen de programma's van 'Wings to Perform', gaan wij graag de uitdaging aan binnen uw bedrijf 'Mens & Organisatie' duurzaam te laten renderen.


Change Adoption

Specifiek voor het MKB is er het Wings to Perform Change Adoption Programma, gericht op talenten, executives en MKB organisaties. Laat u inspireren door deze pragmatische benadering. Meer informatie over programma's treft u aan onder 'Diensten'.


Toekomst en ontwikkelingen binnen Wings to Perform

Binnenkort zullen wij u hier informeren over de specifieke Internationale Change programma's vanuit de Tantum Groep. Zij zijn wereldwijd specialist met de Balanced Scorecard en voor corporate bedrijven een zeer interessante partner. Daarnaast is Wings to Perform bezig met de Chemgroep om verschillende trainingen en opleidingen met elkaar combineren en zodoende de krachten te bundelen voor u als onderneming.

2016 zal ook in het teken staan van de verdere ontwikkelingen op het gebied van de Gezondheidszorg binnen bedrijven. Het PZO concept krijgt steeds meer vorm en verschillende landelijke instanties hebben zich gemeld voor een nadere kennismaking.

    

Go to top